Ring, spørg og bestil - kvalitetskød, pålæg, pølser og mad ud af huset.
2241 8565
ÅBNINGSTIDER
Butik Onsild: Tirsdag-fredag: 8.00-17.30 og lørdag: 8.00-13.00
Salgsvogn Torvet Hobro: Torsdag + fredag kl. 10.00-17.00
Salgsvogn Ågade Aalborg: Onsdag + lørdag kl. 8.00-14.00
smiley.gif

butikken udenfor

birgitte

udhus nedriv4

rejsegilde

Søren

av fus 2

bitten 008

salgsvogn

tilbygning 09

søren svendp.

dm leverpostej 10

PB020941

ss

DM Grillpølse sidefoto

Dennis

Jesper

jubilæum 105

cathrine

Mogens kom forbi

Mogens kom forbi 2

Ombygning2

Anna med flaeskesvaer

Byggeri igang

Murmedlogoer


Haven



Dennis svendeprøve


c skolemesters bord


konkurrance sylte


jespersvende prøve


Rygeovn C og B



salgsvogn og bil


Anita med leverpostej


Om os

 
Historie 
 

 

I april 1998 gik jeg i lære som detailslagter med pølsemager som speciale hos Slagter John i Bjerringbro. Efter 4 år var jeg færdigudlært, og blev april 2002 ansat som slagtersvend hos Slagteren i Højslev v/Martin Petersen.

 

September 2002 købte jeg huset med forretningen af den tidligere slagtermester Benny Ingvardsen. Slagterbutikken havde været lukket siden 1986, efter at Benny Ingvardsen havde drevet den i mange år.

Jeg malede huset indvendigt og flyttede ind. Jeg begyndte at gøre slagterbutikken klar til, at jeg kunne åbne. Der var kun vægge med fliser og et vandkølet kølerum, så der var en del som skulle gøres. Nogen af væggene skulle rives ned, maskiner købes, godkendelse, rengøring osv.

 

 

Men så kom dagen, lørdag d. 5. april 2003 hvor butikken åbnede. Der var utrolig mange mennesker og kunder den dag, så det var en rigtig god begyndelse. Butikken skulle kun have åben fredag og lørdag, for at se om den kunne køre i Onsild. Jeg beholdte mit job i Højslev, hvor jeg arbejdede mandag, tirsdag og onsdag.

 

Efter 3 måneder havde jeg dog så travlt i butikken, at jeg måtte sige op i Højslev. Derefter tog jeg torsdag med i åbningstiden. Jeg ansatte en halvtidsansat Georg, samt en opvasker dreng Søren. Året efter ansatte jeg slagtersvend Birgitte på halvtid, og åbnede nu også onsdag - så det gik bare derud af.

  

Året efter i 2005 kom også tirsdagen med. Det var det år hvor jeg rev det gamle udhus/rygeovn ned, og et nyt skulle bygges op igen. Desuden skulle der også bygges en tilbygning til nyt fryserum og lager, et udhæng til ny rygeovn, en stor god garage og 260 m2 flisebelægning i gården. Det var en hård omgang, men det hele værd. Det tog ca. 5 måneder.

 

 

 

 

 

 

Vi afsluttede det hele med et åbent hus arrangement lørdag d. 18. august 2005 i et stort telt. Ca. 250 personer kom den dag og vi havde det sjovt alle mand - ja vi snakker om det endnu!

 

Januar 2006 var det personalerum, toilet og lager der skulle laves. Der var ferielukket den første uge, så det kunne lige lade sig gøre, hvis jeg gik i gang med at rive ned d. 1- 1 - med lidt tømmermænd.

 

 

 

 

Maj 2006 gik min opvasker Søren i lære som butiksslagter. Vi havde nok præget ham lidt, men vi vidste han var en rigtig god dreng, og han nok skulle blive en god slagter.

 

I 2007 fik jeg Michael som kæreste, som har Slagtergården i Ravnkilde der er et slagtehus. Der får jeg stort set alt mit kød fra. Det er rigtig god kvalitet, frisk og ikke mindst dansk. Michael og jeg lavede hele privaten om i 2007. Vi ryddede huset fra krybekælderen til taget, og flyttede ud i garagen i 5 måneder, mens vi knoklede for at blive færdige så vi kunne kom ind i varmen igen.

 

November 07 kommer Michael til skade på Slagtergården. Uheldigvis kommer hans dyrlæge til at stikke en kniv igennem hans arm. han bliver syet sammen og kommer i gang 2 mdr. efter. Armen er dog ikke som han kunne ønske men han vil være slagter og prøver og se om den kan holde til det.

 

Nu har vi 2008, og jeg mener at Bitten Slagter har været alt igennem nu, og har ikke så store projekter mere - men man kan aldrig vide.

Jeg er rigtig glad for at have en slagterbutik. Der er så mange ting jeg har lært ved at være selvstændig og jeg kan helt sikkert lære mere endnu.

Februar 08. Ja så kommer jeg så til skade. Jeg skal koge en god gang suppe. Uheldigvis glider jeg og vælter en spand suppe over min fod og ben. I første omgang troede jeg ikke det var så galt men jeg blev sku klogere. Jeg havde fået en 3. gradsforbrænding og skulle en tur på rigshospitalet og have flyttet hud. ca. en mdr. efter kunne jeg gå igen. Det var den værste smerte til dato så pas på med forbrændinger derude!!

  

Juni 2008 så var tiden inde til slagter tøsen skulle giftes. Det var en vidunderlig dag i Onsild kirke og på Hotel Amerika med en masse dejlige mennesker vi holder af.

 

Juli 08 Jeg havde længe drømt om at få en ny køledisk i slagterbutikken. En kollega i Viborg Stoholm slagteren skulle have en større køledisk og hans var kun 5 år gammel og passede lige ind hos mig, så jeg slog til. Der var ferielukket i 14 dage og det var lige nok til at skille den ad og samle den igen. Samtidig med skulle der nyt loft og stor emhætte/udsugning i pølsemageriet og produktion lokalet. Det var så igen en arbejdsferie men et dejligt resultat.

 

August 08 Birgitte sig op da hun gerne vil prøve noget andet. Hun var ved mig i ca. 5 år. Jeg søger en ny i avisen og får en ny butiksslagter Filip en ung frisk og dygtig mand.

 

I julen 2008 begynder Michaels arm at hæve op og han har meget ondt ja det har haft hel fra starten men den er meget overbelastet nu og han har store smerter. Julen er en hård tid og han elsker at være slagter, så han håber det bliver bedre i januar. Men nej han får at vide fra flere specialister at han skal holde snarest mulig eller kan han ikke bruge armen om et år. Ups hvad gør vi så?

 

Marts 2009 Vi snakker lidt om hvad der er af muligheder for Michael vil være slagter. I et par år har jeg tænkt på at få en slagterbutik i Øster Hurup. Men to butikker er for meget det har vi set flere steder. Jeg ved hvad jeg har men ved ikke hvad jeg får! Ø. Hurup er meget sæson præget så hvad med en Salgsvogn.

 

Jeg begynder at undersøge muligheder. Jeg har en kollega i Hammel slagter Jørgen Holm der har en slagsvogn og han stod tilfældigvis og ville sælge den da han gerne vil have en større. den var kun 4 år gammel så den snupper jeg lige og gerne hurtigst muligt så vi kunne få den gode sæson med i Ø. Hurup. 

 

April 09 bliver vi nødt til at udvide lidt igen. For hvis vi skal sælge mere kød skal vi have et kølerum mere så vi må i gang i en fart. det tog en ca. en mdr. Det kølerum er jeg bare så glad for, det har jeg også ønsket mig længe.

1. maj 09 lukker Michael slagtergården og vi gøre klar til at skal ud at køre med salgsvogn. Ja sådan en kræver jo trailerkørekort så det måtte vi jo også lige have.

Den 22. maj 2009 åbner salgsvognen første gang i Ø. Hurup. Jeg havde fået god aftale med daglig brugsen om at holde lige udenfor deres indgang og ja så lige midt i byen. Det blev en rigtig god dag, vi havde grillen med så folk kunne få smagsprøver på vores gode hjemmelavede grillpølser. Salgsvognen er i Ø. Hurup ca. 4 dage om ugen i sommersæsonen og på Torvet i Hobro fast hver torsdag. Det er primært Michael der står i salgsvognen, så passer jeg butikken og producerer pølsemageri-varer sammen med de ansatte.

I september tager vi (Michael og jeg) en uge på studietur med slagterforeningen til Østrig og

Schweiz. Det var meget spændende at komme til udlandet og se andre slagterbutikker og slagterier, ja vi kan jo altid lære noget nyt!

 

Oktober 09 Søren er til svendeprøve og det går rigtig fint, til trods for at han må opereres for bindtarmsbetændelse uge inden! Jeg beholder Søren som slagtersvend, han er dygtig, frisk og kan jo alt hvad vi laver.

 

Jeg køber huset ved siden af med tilhørende hal på 230 m2 af Søren Munk. Sælger så huset fra 3 mdr. efter da jeg kun skal bruge hallen til slagsvognen, kølebil, griller osv. Vi laver også gennemkørsel fra hallen til min grund så det er nemt på og aflæsning af vare. Hallen skulle lige have den store omgang med maling og gulvslibning. Den trængte og så kunne jeg også lige holde min 30 års fødselsdag i den. Minus 15 C´ udenfor så det krævede nogen store varme kanoner! smiler

 

Januar 2010 deltager vi Danmarks bedste leverpostej fordi jeg synes vi har god leverpostej. Vi sender en prøve ind til et dommerudvalg som giver karakterer og der får vi guld. Udover det skal dommerne nominere de 5 bedste som går videre til Expo messe i Herning hvor der smagskonkurrence for de besøgene, om hvilken en de synes der er DK bedste leverpostej. Ja det var så Slagter Carlsen i Støvring der vandt (ja den var også god) men Bitten Slagter som nr. 2 ....jubii. Og jeg skal da lige love for, vi har lavet mange leverpostejer siden da, det gør meget det lige kommer en tur i tv og aviser!

 

Michael får endelig solgt Slagtergården til Finn Christiansen som efterfølgende lejer det ud til en slagter som starter slagtehuset op igen. Det var dejligt for Michael og få afsluttet det kapitel og se der skulle slagtes på gården igen.

April. Jeg har længe gerne ville have nyt loft og belysning i butikken og efter 3 dage var det overstået med et rigtig godt resultat. Nu vil jeg mene vi snart har renoveret og lavet nyt alle steder, men man drømmer jo hele tiden!

I august siger Filip op, fuld forståelse da jeg ikke kan tilbyde ham fuldtid, efter vi har fået lærling. Filip var ellers en rigtig god mand. Han kom til Carnitech i Støvring som kantineleder og hvor han bl.a for en del varer fra mig. Filip kan jeg altid ringe til så står han klar til at gi en hånd med, skønt.

 

Sep. ja jeg har så været gravid i 9 mdr og ud kommer mine/vores twins, to små slagtersvend Simon og Silas. Det er bare det bedste og hårdeste i verden. Total lykke ...også at kommer af med den kæmpe mave!

Januar 2011 Michael bliver sygmeldt da hans arm ikke kan holde til at være slagter mere. Han bliver tilknyttet Skørping privat hospital med henblik på noget nervemedicin og hvilket job der så er muligt for ham, for han vil så gerne lave noget. Søren overtager salgsvognen som dog kun køre til Hobro om torsdagen.

  

 

 

Feb. vi deltager i fagkonkurrence om DK`s bedste grillpølse som skulle have X faktor. Vi laver fennikel/estragon pølse og ramsløgpølse, de vinder begge guld i point men kommer ikke videre blandt i 5 bedste. Ramsløgpølse får kæmpe succes, den er sku også hammer god, kødfuld, med masser af smag og med kun max 10 % fedt

 

 

 

 

 

 

 

  


 


 


 


 

 

Juni. jeg får en ny lærling Dennis en frisk ung mand på 18 år.

Dec. julen bliver en hård tid da jeg kun har Søren og Dennis men alle nye som gl. ansatte/opvasker hjælper til også klare vi det fint.

 

Marts 2012 Ja desværre bliver Michael og jeg bliver skilt, vi har kæmpet i langtid men vi kan ikke få det til at fungerer og jeg giver sjælen op, slet ikke når vi nu har vores to børn men sådan måtte det være. Michael flytter til Hobro og vi deles om børnene og vi har et super godt samarbejde og laver tit noget hygge alle 4, som vi alle nyder.

 

Maj. Nu køre Søren salgsvognen både torsdag og fredag til Hobro med stor succes, Søren er den hel rigtig mand til det han er god dygtig og går op meget op i det...det er også mig der har udlært og formet ham lige som jeg vil have ham. smiler.

 

Vi har får mere og mere at lave og især salgsvognen og rigtig meget grill mad og mad ud af huset har taget til. Og vi hænger virkelig i og synes det er sjovt sådan. Det er selvfølgelig bare dejligt efter krise havde ramt det lille land. Heldigvis skal vi alle have mad hver dag og flere og flere tænker over kvaliteten og hvad de putter i munden, hvor medierne også er med til at fortælle ikke alt er lige godt og sundt fra industrien, de fleste gange hænger pris og kvalitet sammen ! Så gå nu til den lokale slagter. 

 

 

 

 

 

Juli. Jesper 16 år, kommer i lære han var blevet skoletræt. Han har været gammel opvasker her og vi har tit truet ham med at drikke ham fuld også få ham til at skrive under på lærekontrakten, det blev så ikke nødvendige. smiler.  Jeg viste han var en god dreng og vi stod manglede en lærling mere, så det var super.

Dec 2012. Synes stadig vi er presset arbejdsmæssig og kunne vist godt bruge en tredje lærling, de skal jo også på skole ca 2 gange om året og derved er vi noget sårbar.  Vil også gerne kunne have tid til at forklare og lære dem noget mere om faget, jo hurtigere lærlinger bliver dygtig jo bedre for mig og min forretning men også for dem. Vil heller se muligheder frem for begræsninger. Så vi må søge en der kan vi går i vores gode og unge team.

 

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

April 2013. Bitten slagter 10 års jubilærum og det skal fejres. Jeg holdet Åbent hus i min hal om dagen med stor tilslutning og en fest om aften med familie, venner, kunder og andet godt folk. Ca 120 pers. Det fedeste fest i flere år var ordene fra mange bagefter. Jeg havde fået The Powls til at spiller og dem der ikke kender dem de sku prøve at byde dem selv at høre og ikke mindst se dem ;) …de er bare så sjove, det gav sku stemning i den bette by Onsild. Jeg var bare så glad for det gik så godt og alle var tilpas, havde virkelig set frem til mit jubilærum og denne dag …og  nu er jeg / vi klar til 10 år mere.

 

 

 


 


 


 

 

Maj. Så kom den nye lærling, Cathrine 20 år som frisk og rar tøs. Jeg kender hende i forvejen og er glad for at få en pige en imellem den flok knægte. Smiler. Vi får stadig mere at lave og guldsmedgård er også blevet en stor aftager. Har også i tankene af salgsvognen skal køre noget mere, et tilbud fra grønttorvet Ågade, Ålborg fra 2010 ligger , så nu må vi hellere derop, trods det er meget tidskrævene. Vi må søge efter mulighederne flere steder i området og sprede os, Onsild er jo en lille by men rigtig dejlig for mig.

 

Så i august starter vi i Ålborg. Fast hver onsdag og lørdag kl. 8 - 14 og det er Søren der er mand for det og den helt rigtige. Første dag var der mange kunder og det har bare kørt rigtig godt siden da…herligt. Og aldrig har vi nogensinde f.eks lavet som meget sylte …det var sku vildt, en temlig vild jul 
 

Februar 2014. Mogens kommer forbi Onsild og vil meget gerne besøge den unge slagtertøs og det var da hel okay med mig., det sku vi nok får lidt sjov ud af. og det blev en super dag med masser af spas.

 

B.la en vareudbringning i min Amanda (Amerikaner bil) det gav sku omtale i hele Nordjylland..og må stadig "høre" for det på min vej, smiler
 


 

Marts. Ja så var der konkurrence igen med DK´s bedste leverpostej og vi sendte vores fedt fattige med kartofler ind denne gang og fik guld på point og udtaget til DM til FoodExpo i Herning sammen med 4 andre slagtermestere fra landet. Vi skulle så dyste der om den Danmarks bedste hvor alle de besøgene måtte smager og derefter stemme. Vi vandt desværre ikke men vinderen blev Pølsemageriet ved Silkeborg og det var en rigtig god leverpostej med bacon stykker i men vi var glade for vi var med blandt de 5 og sælger sku mange mange leverpostej hver uge.

 


 

Ny fryserum laves i garagen, havde taget det halve til lager året før og nu røg resten ..så jeg rykker da bare min bil over i den store hal ..alt for hende søde Bitten slagter ;) smiler. Nej den ligger bedst i forhold til butikken og det er ene og alene pga guldsmedgård de er så stor aftager og det er nødvendigt med mere kapacitet og minus 30 grader. Og hvor er det bare lækkert med den ..total overskueligt og hurtig til nedfrysning af store mængder.


 

Juni 2014. Det med lærlinger er jo lige mig, så jeg får Anna 23 år i lærer, hun har taget det første halve år på food college i Ålborg på slagterlinien og jeg synes hun passet lige ind i vores unge team - herligt. Travltheden vi ingen end ta og Dennis er færdig d. 31 dec så en ny skulle være klar til at tage over.
 


 


 


 

Nov. bliver huset ved siden af butikken/mit hus revet ned, jeg købte det på tvang i marts. Jeg vil nok aldrig for budet igen og pladsen kunne jeg godt bruge til have og bredere indkørsel, ja muligheder frem for begrænsninger. Så endnu et projets skal igang ...og uha som jeg glæder mig ..det bliver godt og  flot
 


 


 

Juli og min nye  have/ belægning begynder at tage from. Ellengård plantecenter er sat på opgaven..det bliver godt at spille fodbold og lege med mine børn.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

D. 31 dec Dennis færdig udlært, han lavede en flot svendeprøve så mester er glad og stolt. Dennis får efterfølgende arbejde på Hadsund kreaturslagteri ..og kan kommer stadig og besøger indimellem - dejligt.


 

Jan 2015. Der bliver også tid til jeg kan komme på en 5 dages ferie til Dubai sammen med en rigtig god og dejlig veninde - Jette. Et fantastik flot sted som har givet gode minder ..og ny energi til 2015.



 

Aug. Vi skal til nordjysk mesterskab i grillpølser og vi har været i gang med at finde en på en opskrift som er ny og spændende ( krydder karry pølse ) ..og det kunne jo selvfølgelig ikke være anderledes end vi fik vandre pokalen med hjem ..Yes


 

Sep. Cathrine er til skolemesterskab på Aalborg food college og vinder så nu er hun videre til Skills 2016 ..det er fandme flot, og det er bare så fortjent. Hun er virkelig dygtig og engageret i alle faget facetter, hun bliver oz kaldt mini Bitten på skolen - Skønt med sådan en pige.

 


Dec. Vi skal igen til konkurrence i Nordjylland og denne gang er det sylte og den må vi nok erkende vi sælger rigtig maje af ..men det bliver ved en 2. plads ..vi kommer igen !

 


 


 


 

D 31. dec. Så blev det Jesper tur til at stå med svendebrevet i hånden. Det gik rigtig godt og jeg stråler igen stolt med en glad slagterknægt ved min side. Han kommer efterfølgende på Elco byg i Hobro men han kommer heldigvis tit og hjælper os. Herligt


 


 


 


 

Jan 2016 endnu et ønske bliver op fyldt. Ny fuld automatisk rygeovn, den har jeg længe drømt om og nej hvor skulle jeg have gjort det for flere år siden ..er bare så glad for den. Den kan jo bare alt. FEDT
 

 

Feb. Cathrine til Skills i Fredericia, hun / vi har øvet os i et halv år på 9 discipliner. det er virkelig en meget krævende konkurrence over 3 dage, men hun er sej og hvilken en oplevelse hun får med for livet. Hun bliver nr 3, som er rigtig flot, det var et stærk felt og skidt pyt for det var Stine fra Højslev slagterne der vandt og det kan vi sagtens leve med.


 


 


 

Nå, ny kølebil må der til, inden den gammel ikke vil køre med salgsvognen mere, og den var Søren helt med på. Så der måtte også et nyt billede af mig, okselår og pølser på bil og salgsvogn. Pyha det var en hård fotosession..50 kg vejede låret og mange troede vi faket, MEN nej det gør vi ikke med noget hos Bitten Slagter !!   


 

Maj. Vi har bare så travl og det vil ingen enden tage. Har søgt ny lærling i et halvt år men ingen bider på desværre, men jeg er slet ikke alene om det både kollager og håndværkerfaget er hårdt ramt. Jeg synes det er rigtig spændende og lærerigt job, hvor der er mange muligheder i. KOM FRISK

 

 

Også blev det et rigtigt pølseår  for alle slagter i landet ..det er som om at folk er ved at finde ud af det, vi laver altså bare kvalitets pølser i mange udgaver og det er sku fedt at producerer 3000 stk. pølser om ugen i maj og juni til glad og tilfredse kunder.          


 


 Så kom vores nye lærling, det er Anita hun er en sød pige på 21 år og vant til at lave mad ..det glæder mig.

Bitten Slagter v/ Bitten Nyrup Pedersen · Viborg Landevej 41, Sdr. Onsild · 9500 Hobro · CVR 26954835
Tlf. 2241 8565 · Mail: bittenslagter@mail.dk