Logo fra Slagter Bitten

Grill selv menu

Søger du en lækker grill selv menu, hvor der er sammenhæng mellem pris og kvalitet, så skal du ikke lede længere! Hos Bitten Slagter går vi op i kvalitet både i kød og tilbehør, du er derfor sikret en god smagsoplevelse, når du køber en af vores grill selv menuer.

Hos Bitten Slagter har vi specialiseret os i at tilbyde dig de mest velsmagende grill selv menuer, der sætter dig i centrum som grillmesteren.

Se vores grill selv menuer lige her

Grill selv 1

(minimum 12 kuverter)

Marineret kyllingebryst
Marineret grillkotelet
Hjemmelavet grillpølse
Hjemmelavet kartoffelsalat
Pastasalat og godt brød

Pris pr. kuvert – kr. 85,-

Grill selv 2

(minimum 12 kuverter)

Marineret svinekotelet
Marineret kyllingebryst
Hjemmelavet pølse
Bbqben
Hjemmelavet kartoffelsalat
Spidskålssalat
Pastasalat
Godt brød

Pris pr. kuvert – kr. 115,-

Grill selv 3

(minimum 12 kuverter)

Marineret mør grillbøf
Marineret kalkunschnitzler
Hjemmelavet pølse
Hjemmelavet kartoffelsalat
Spidskålssalat
Grøn salat
Dressing
Godt brød

Pris pr. kuvert – kr. 140,-

Rugbrød og smør

Pris pr. kuvert – kr. 20,-

(Forudbestilt)

Pris pr. stk – kr. 30,-

Vores koncept: kvalitet, tilberedning og nydelse

Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne samle venner og familie omkring grillen, og derfor har vi udviklet vores lækre selv grill menuer. Vores menuer er nøje udvalgte, sammensat og forberedt af vores dygtige slagtere, der deler vores passion for førsteklasses kvalitetskød. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vores kød er altid friskt og saftigt, så du kan opleve den autentiske smag af veltilberedt kød. 

Din grilloplevelse: skræddersyet til perfektion

Vores grill selv menuer er skræddersyet til at imødekomme dine smagsløg og behov. Når du besøger Bitten Slagter, bliver du mødt med et udvalg af nøje udvalgte kødvarianter samt en række lækre tilbehør, der komplementerer smagsoplevelsen på bedste vis. Fra saftige bøffer til møre kyllingestykker – vi har noget for enhver smag.

Bitten Slagter Kødpakker
Hjemmelavede pølser

Grillmester derhjemme: din tid til at skinne

Vi tror på, at det at grille handler om mere end bare madlavning. Det handler om at skabe uforglemmelige øjeblikke, og dele smil med dem omkring dig. Når du vælger vores grill selv menu, giver vi dig muligheden for at træde ind i rollen som grilmester derhjemme. Du får fornøjelsen af at grille kødet lige efter din smag, så det serveres varmt, saftogt og nytilberedt – præcis som du ønsker det.

Kontakt os i dag for din grill selv menu

Ønsker du en af vores grill selv menuer, eller blot mere information om, hvordan grill selv menuen fungerer, så er du altid velkommen til at kontakt os.

Følg med

Find os på Facebook

Ved at følge vores Facebook-side vil du være den første til at få information om nye produkter og spændende kampagner. Vi annoncerer ofte særlige tilbud og kampagner på vores Facebook-side, som er eksklusivt for vores følgere. Dette kan give dig mulighed for at spare penge og få mere for dine penge.

Følg vores Facebook-side og oplev, hvordan vi kan forbedre din madoplevelse og give dig en bedre forståelse for vores produkter og vores arbejde. Vi ser frem til at byde dig velkommen!